Müşteri İhtiyaçları
Pastörizasyon, endüstriyel reçel üretiminde önemli bir adımdır. Bu işlem, istenmeyen mikroorganizmalardan arındırılmış bir ürünü garanti etmek için gereklidir. Genellikle bu pastörizasyon, ürünün kalitesini olumsuz yönde etkileyen aşırı ısınmaya (zaman ve sıcaklık) neden olur.
Müşteri İhtiyaçları
Pastörizasyon, endüstriyel reçel üretiminde önemli bir adımdır. Bu işlem, istenmeyen mikroorganizmalardan arındırılmış bir ürünü garanti etmek için gereklidir. Genellikle bu pastörizasyon, ürünün kalitesini olumsuz yönde etkileyen aşırı ısınmaya (zaman ve sıcaklık) neden olur.
Ana Kısıtlamalar
Reçel pastörizasyon işlemi, ürünlerde bulunabilecek zararlı mikroorganizmaları yok ettiğinden emin olmak için şartlandırmadan önce yaklaşık 90 °C gibi yüksek bir sıcaklık gerektirir. Genellikle, şartlandırma adımında istenen sıcaklığa ulaşmak için, borular boyunca ısı kayıpları olduğundan, reçelin önceki pişirme aşamasında aşırı ısıtılması gerekir. Dolayısıyla müşterimizin karşı karşıya olduğu sorun, ürünün tadını ve organoleptik özelliklerini değiştiren aşırı ısınma veya aşırı pişmeden kaçınırken verimli bir pastörizasyon sürecini sürdürmekti.
Ana Kısıtlamalar
Reçel pastörizasyon işlemi, ürünlerde bulunabilecek zararlı mikroorganizmaları yok ettiğinden emin olmak için şartlandırmadan önce yaklaşık 90 °C gibi yüksek bir sıcaklık gerektirir. Genellikle, şartlandırma adımında istenen sıcaklığa ulaşmak için, borular boyunca ısı kayıpları olduğundan, reçelin önceki pişirme aşamasında aşırı ısıtılması gerekir. Dolayısıyla müşterimizin karşı karşıya olduğu sorun, ürünün tadını ve organoleptik özelliklerini değiştiren aşırı ısınma veya aşırı pişmeden kaçınırken verimli bir pastörizasyon sürecini sürdürmekti.
Avantajlar
Prosesimizin üretim hattınıza eklenmesi, tüketici ürünlerinizin sıhhi kalitesini sağlarken meyveye saygı duymak için doğru pişirme sıcaklığını seçmenize olanak tanıyacaktır:
- Pişirme sıcaklığını düşürerek yüksek kalitede düşük şekerli reçeller üretebilirsiniz
- Reçeli sadece çok kısa bir süre için istenen sıcaklıkta ısıtarak meyve parçalarınızın bütünlüğünü korursunuz
Avantajlar
Prosesimizin üretim hattınıza eklenmesi, tüketici ürünlerinizin sıhhi kalitesini sağlarken meyveye saygı duymak için doğru pişirme sıcaklığını seçmenize olanak tanıyacaktır:
- Pişirme sıcaklığını düşürerek yüksek kalitede düşük şekerli reçeller üretebilirsiniz
- Reçeli sadece çok kısa bir süre için istenen sıcaklıkta ısıtarak meyve parçalarınızın bütünlüğünü korursunuz
Size Özel Projelendirelim
Sektörünüz, ürününüz, ihtiyaçlarınız için size özel proje geliştirelim ve tekliflendirelim.