Ananas Kurutma Uygulaması
Kurutma veya dehidrasyon, katı maddelerden su gibi buharlaşabilen maddelerin mikroorganizma gelişimini veya kimyasal reaksiyonları yavaşlatmak veya durdurmak amacıyla uzaklaştırılması işlemidir.
Geleneksel kurutma yöntemlerinde kurutma işlemi sırasında ürünün sıcak yüzeyi ile daha soğuk olan iç kısmı arasındaki sıcaklık farkından dolayı, ısı kurutulan materyal yüzeyinden iç kısımlara doğru kademeli olarak iletilmektedir.
Endüstriyel mikrodalga fırınımız , çeşitli yiyecekleri, içecekleri, biyomalzemeleri ve çok sayıda başka pompalanabilir sıvıyı termal olarak işleyebilir. Ürünleri sürekli akış esasına göre bir borudan pompalamak ve işlemek için gıda sınıfı malzemeler kullanıyoruz. Her sistem, raf ömrü uzatılmış gıdalar, biyomalzemeler ve aseptik ürünler için ultra hızlı ısıtma ve benzersiz tasarım teknolojisine sahiptir. Endüstriyel mikrodalga teknolojimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen araştırma ve geliştirme ekibimizle iletişime geçin. Sizin için bir mikrodalga çözümü geliştirmek için sabırsızlanıyoruz!
Size Özel Projelendirelim
Sektörünüz, ürününüz, ihtiyaçlarınız için size özel proje geliştirelim ve tekliflendirelim.
Siz de fikrinizi belirtin